FITNES I BODI BILDING KLUB

O NAMA

Teretana i fitnes i bodi bilding klub  “Lesandar” obaveštava sve korisnike i one koji bi to hteli i da budu, da smo promenili prebivalište i sada se nalazimo u ulici Veljka Ramadanovića 10. To je 350 metara udaljeno od naše stare lokacije. U novom prostoru sa radom počinjemo od 30.10.2013. Oko fitnes kluba se nalazi dosta prostora za parkiranje. Ono što je najvažnije je ideja sa kojom smo krenuli, a to je da fizička aktivnost odnosno različiti vidovi rekreacije pomognu gradjanstvu kada je u pitanju zdravstveni status kao i dobijanje estetskog efekta. Iz istih razloga, pored vežbi koje preporučujemo dajemo i besplatne savete o ishrani.

Prostor

Klub se odlikuje prijatnom atmosferom i prostire se na dva nivoa, gornj i donji.
Na gornjem nivou uglavnom vežbaju osobe ženskog pola i rekreativci a u donjem delu uglavnom muškarci-sportisti, stim što je ostavljena slobodna volja svakom da vežba gde želi. Jako je bitno napomenuti da se oba dela fitnes kluba nalaze iznad nivoa zemlje i da su u kontaktu sa svežim vazduhom i sunčevom svetlošću. Image00017

Centar je opremljen potpuno novim ne korišćenim mašinama i spravama za vežbanje. Takodje posedujemo i kardio sprave čije korišćenje ne naplaćujemo. U našem klubu, o Vama se brinu magistri sporta i fizičke kulture. Uz njihovu stručnost i ljubaznost, boravak u fitnes bodibilding klubu ” Lesandar”, pored neospornih estetskih i zdravstvenih efekata, predstavljaće vam pravo zadovoljstvo.

Even slow swimmers need feedback and need to see professional writers progress

Leave a Reply

Your email address will not be published.